Новости и Соопштенија

Соопштение за студентите од II година на МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Соопштение за студентите од II година на МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Friday, 5 March 2010, 3:18 PM
 

Ги известуваме студентите од II година на МИТ Факултет за архитектура дека во понеделник 08.03.2010 во 13 часот во Амфитеатарот ќе се обработат неодржаните предавањата по предметот Историја на архитектура 3.

МИТ Факултет за архтектура