Новости и Соопштенија

Известување за заверка на летен семестар

 
 
Picture of Admin User
Известување за заверка на летен семестар
by Admin User - Wednesday, 1 June 2011, 12:29 PM
 
Почитувани студенти,

Ве информираме дека заверка на летниот семестар ќе се врши паралелно со пријавувањето испити во редовната јунска испитна сесија во период од 06.06.-10.06. 2011 година. За заверката се плаќа надомест од 600 денари.

Воедно се известуваат сите студенти кои ги немаат подмирено финансиските обврски кон Универзитетот дека нема да можат да го заверат летниот семестар, ниту пак да пријават испити во редовната јунска сесија.

Студентска служба
МИТ Универзитет Скопје