Новости и Соопштенија

Фотографирање за web страната

 
 
Picture of Admin User
Фотографирање за web страната
by Admin User - Monday, 8 March 2010, 1:06 PM
 
Се известуваат сите студенти дека во вторник, 09.03.2010 г., во 12:00 часот ќе се изврши фотографирање за web - страницата на универзитетот.
Ве молиме за задолжително присуство