Новости и Соопштенија

Известување

 
 
Picture of Дарко Данилоски
Известување
by Дарко Данилоски - Monday, 22 July 2013, 12:25 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти кои што немаат извршено уплата за упис на зимски семестар во академската 2013/2014 година, а истото требаше да го направат до 15.07.2013 година, во најбрз можен рок да го извршат своето задолжение према МИТ Универзитет за да нема потреба од активирање на казна која што следи поради закаснето плаќање на рата за школарина. За оваа можете да прочитате во договорот за студирање.

Со почит,
МИТ Универзитет