Новости и Соопштенија

Распоред на предавања за 4-ти семестар на Факултет за Архитектура 2021/2022

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на предавања за 4-ти семестар на Факултет за Архитектура 2021/2022
by Драгица Трајковска - Monday, 14 February 2022, 10:42 PM
 

Почитувани студенти,

 

Во прилог е распоредот на предавања за 4-ти семестар на Факултет за Архитектура 2021/2022 година.


Со почит,

МИТ Универзитет