Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела за зимскиот семестар 2011/2012 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за прва колоквиумска недела за зимскиот семестар 2011/2012 година
by Admin User - Friday, 18 November 2011, 12:23 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за првите колоквиуми за зимскиот семестар за акдемскта 2011/2012 година е следниот:
Ви посакуваме успешна колоквиумска недела