Новости и Соопштенија

Соопштение за сите студенти на МИТ Универзитет, Скопје

 
 
Picture of Admin User
Соопштение за сите студенти на МИТ Универзитет, Скопје
by Admin User - Tuesday, 5 July 2011, 2:07 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека најдоцна до петок, 15.07.2011 година, треба да извршите уплата на првата рата од школарината за академската 2011/2012 година.
Доколку не го испочитувате дадениот рок, ќе следува соодветна парична казна.

Студентска служба
МИТ Универзитет