Новости и Соопштенија

Известување за студентите на МИТ Академија за гастрономија

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите на МИТ Академија за гастрономија
by Admin User - Monday, 30 November 2009, 2:04 PM
 
Се известуваат студентите од МИТ Академија за гастрономија дека м-р Весна Танчева нема да ги одржи предавањата оваа работна недела.

Студентска служба
МИТ Универзитет