Новости и Соопштенија

Распоред на часови за втор семестар во учебната 2022/23 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на часови за втор семестар во учебната 2022/23 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Sunday, 12 February 2023, 7:15 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот на часови за втор семестар во учебната 2022/23 година-Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет