Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на испитите во јунски испитен рок

 
 
Picture of Admin User
Ревидиран распоред на испитите во јунски испитен рок
by Admin User - Thursday, 4 June 2009, 9:56 AM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да ги проследите променетите финални распореди на испити во текот на јунската испитна сесија. Испитната сесија ќе се одржи во периодот од 01.06.2009 до 19.06.2009 година.

Распоред на испити за МИТ Факултет за менаџмент
Распоред на испити за МИТ Факултет за менаџмент на еколошки ресурси
Распоред на испити за МИТ Академија за гастрономија

Наставниот кадар при МИТ Универзитет ви посакува успешна испитна сесија