Новости и Соопштенија

ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР И ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ!

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР И ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ!
by Кристијан Такашманов - Friday, 6 June 2008, 12:11 PM
 
Почитувани студенти на МИТ Факултетите,

Крајниот рок за заверка на летниот семестар и пријавување на испитите во јунската испитна сесија е до Вторник, 10.06.2008 год. Студентите задолжително треба да ги имаат сите потписи за предметите од летниот семестар за да можат да го заверат истиот. Сите студенти, без оглед на фактот дали ги полагале предметите преку колоквиум или испит, должни се да ги пријават испитите во горенаведениот рок. Во спротивно нема да им бидат заведени оценките по предметите што ги полагале.

Забелешка: Студентите кои ги немаат регулирано своите отсуства и сеуште немаат земено потписи по одредени предмети можат да добијат дополнителни известувања од службата за студентски прашања во врска со заверката на семестарот.

Поздрав,
Такашманов Кристијан.