Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти од МИТ Факултетот за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти од МИТ Факултетот за архитектура
by Admin User - Wednesday, 15 May 2013, 2:16 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти на МИТ Факултетот за архитектура дека во петок, 17.05.2013 година, факултетот организира посета на енергетски ефикасен објект на компанијата ЕКСПРО во Струмица.
Превозот е бесплатен и тргнувањето е во 7:45 од паркингот на МИТ Универзитет.
Присуството е задолжително.

МИТ Факултет за архитектура