Новости и Соопштенија

Внимание!!! Промена на password-и на domain и Moodle

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
Внимание!!! Промена на password-и на domain и Moodle
by Кристијан Такашманов - Friday, 22 February 2008, 4:44 PM
 

Password-ите што ги добивте денес (Петок, 22.02.2007) на вежби по предметот "Информациони системи во канцелариско работење" отсега ќе ги користите и за логирање на Moodle. Од Понеделник (25.02.2007) ке следува промена и на password-ите за пристап на mail.mit.edu.mk (ќе имате ист password за сите системи). Оние кои ќе имаат проблеми со пристапот нека се обратат на Кристијан Такашманов или Панче Рибарски, или нека пратат меил на admin@mit.edu.mk.