Новости и Соопштенија

Соопштение за студентите при МИТ КНИТ во V семестар, група 1

 
 
Picture of Admin User
Соопштение за студентите при МИТ КНИТ во V семестар, група 1
by Admin User - Thursday, 29 October 2009, 5:57 PM
 

Почитувани студенти,

Ве известувам дека утре, 30.10.2009 година, треба дојдете на настава во 8:15 минути. Доколку не се одржат лабораториски вежби по Мултимедијални системи и Компјутерска графика, во терминот од 8:15 - 10:00 часот ќе се одржат лабораториски вежби по предметот Компјутерски мрежи 2.

Наставен кадар при МИТ КНИТ