Новости и Соопштенија

Известување за предавање на Факултетот за психологија

 
 
Picture of Admin User
Известување за предавање на Факултетот за психологија
by Admin User - Monday, 1 December 2014, 12:19 PM
 
Почитувани,

Во петок, 5.12.2014 година, во 14 часот, во предавална 1, во рамките на предметот „Психологија на спорт“, гостин ќе биде Александар Цветковски, македонски репрезентативец со освоено трето место на специјалната Олимпијада.
Поканети се сите студенти на МИТ Универзитет, а посебно студентите од сите семестри на Факултетот за психологија.

МИТ Факултет за психологија