Новости и Соопштенија

Известување за часовите по Англиски јазик кај лектор м-р Јадранка Тодевска

 
 
Picture of Admin User
Известување за часовите по Англиски јазик кај лектор м-р Јадранка Тодевска
by Admin User - Wednesday, 18 April 2012, 9:41 AM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти дека предавањата по предметите Англиски јазик 4 и Деловен англиски јазик се префрлуваат од лектор м-р Јадранка Тодевска кај лектор м-р Анка Веселинова во четврток од 10:15 во предавална 1.

Лектор м-р Анка Веселинова