Новости и Соопштенија

Постдипломски студии

 
 
Picture of Admin User
Постдипломски студии
by Admin User - Tuesday, 7 July 2009, 3:37 PM
 

Се известуваат сите студенти на МИТ Универзитет кои дипломирале на истиот во I-прв циклус, додипломски студии, можат да се запишат во II- втор циклус, постдипломски студии за VI,VII,VIII,IX и X семестар за вкупна сума од 2.000 еур.

Уписите се во тек!

Студентска служба.