Новости и Соопштенија

Известување за заверка и запишување на нареден семестар

 
 
Picture of Admin User
Известување за заверка и запишување на нареден семестар
by Admin User - Monday, 15 June 2009, 10:43 AM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти запишани на МИТ Универзитет - Скопје, да ги исплатат сите заостанати финансиски обврски спрема Универзитетот најдоцна до среда, 17.06.2009 година. Во спротивно нема да им се овозможи заверување на нареден семестар и запишување на оцени.

Согласно договорот за студирање, се известутваат сите запишани студенти на МИТ Универзитет - Скопје, партиципацијата за наредната академска година, 2ра (втора) или 3та (трета), да се уплати најдоцна до 15.07.2009 година.

Студентска служба
МИТ Универзитет