Новости и Соопштенија

Факултет за психологија - ПРОМЕНА НА РАСПОРЕД

 
 
Picture of Атанас Иваноски
Факултет за психологија - ПРОМЕНА НА РАСПОРЕД
by Атанас Иваноски - Wednesday, 19 June 2019, 11:10 PM
 

Почитувани студенти, ве известуваме дека предметот Статистика во психологијата кај проф. д-р Маријан Стевановски ќе се одржи во понеделник (24.06.) со почеток во 11:00 часот. Во прилог е и распоредот.

Ви благодариме за разбирањето и имајте успешна испитна сесија!