Новости и Соопштенија

Распоред на испити во февруарска испитна сесија, 2012/2013 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испити во февруарска испитна сесија, 2012/2013 година
by Admin User - Monday, 4 February 2013, 11:31 AM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на испитите во февруарската испитна сесија во академската 2012/2013 година е следен:

Ви посакуваме успешна испитна сесија

МИТ Универзитет