Новости и Соопштенија

Академски календар 2021-22

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Академски календар 2021-22
by Драгица Трајковска - Saturday, 27 November 2021, 12:59 AM
 

Академскиот календар за учебната 2021 / 2022 на МИТ Универзитет Скопје, може да го најдете овде.