Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/13 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/13 година
by Admin User - Tuesday, 2 April 2013, 2:34 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за првата колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/2013 година е следниот:


Ви посакуваме успешна колоквиумска недела
МИТ Универзитет