Новости и Соопштенија

Распоред за втора колоквиумска недела, академска 2011/2012 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за втора колоквиумска недела, академска 2011/2012 година
by Admin User - Thursday, 29 December 2011, 1:06 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за полагање на колоквиуми во втората колоквиумска недела е следниот:
Ве известуваме дека распоредот за полагање на испити во вонредната јануарска испитна сесија е истиот со распоредот за втората колоквиумска недела за зимскиот семестар во академската 2011/2012 година.

Ви посакуваме успешна колоквиумска неделаи испитна сесија
МИТ Универзитет