Новости и Соопштенија

Професионално гостување на Факултетот за психологија

 
 
Picture of Невена Цонева
Професионално гостување на Факултетот за психологија
by Невена Цонева - Wednesday, 14 December 2016, 2:02 PM
 

Почитувани студенти,

Центарот за применета психологија при Факултетот за психологија организира професионално гостување на тема: „Психолошките последици од дислексијата - детска перспектива“ предавач - Катерина Николовска, ALT(Academic language Therapist) Терапевт за дислексија QSI, Quality Schools International, Skopje, едуцирана при Fundamental Learning Center, Wichita, Kansas, USA. 

Предавањето ќе се одржи на 22.12.2016 година, во 12 часот, во просториите на МИТ Универзотет - објект Аеродром.

Поканети се студентите на Факултетот за психологија и сите заинтересирани колеги.