Новости и Соопштенија

Прв Академски Час

 
 
Picture of Admin User
Прв Академски Час
by Admin User - Sunday, 2 October 2011, 12:36 PM
 
Почитувани колеги,

Ве покануваме на свечена церемонија по повод првиот академски час за академската 2011/2012 година, во Понеделник, 03.10.2011 г., во 11:00 часот, во амфитеатарот при МИТ Универзитет, Скопје.

Ви посакуваме успешен почеток!
МИТ Универзитет