Новости и Соопштенија

Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Архитектура за 1-ва година

 
 
Picture of Admin User
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Архитектура за 1-ва година
by Admin User - Monday, 5 October 2009, 3:10 PM
 
Ова соопштение се однесува за студентите од 1-ва година од МИТ Факултетот за Архитектура.

Ве известуваме дека има промени во вашиот распоред на часови. Новиот ревидиран распоред е во прилог: