Новости и Соопштенија

Промена во терминот за испитот по Англиски јазик

 
 
Picture of Admin User
Промена во терминот за испитот по Англиски јазик
by Admin User - Friday, 12 February 2010, 2:04 PM
 
Почитувани студенти,

Испитот по Англиски јазик за сите години се преместува од 10.00 часот во 17.00 часот на 18.02.2010 (четврток).

За дополнителни информации контактирајте ја лекторката Гордана Лазароска.Со почит,
Гордана Лазароска