Новости и Соопштенија

Промена на корисничките лозинки на постоечки студенти

 
 
Picture of Васе Тушевски
Промена на корисничките лозинки на постоечки студенти
by Васе Тушевски - Friday, 2 October 2009, 3:28 PM
 

Почитувани студенти на МИТ Универзитет од II и III студиска година,

Ве известувам дека Вашите лозинки за пристап на системите за далечинско учење се во фаза на промена. Новите лозинки можете да ги побарате и добиете од Васе Тушевски или неговите колеги Трајко Ставрески и Кристина Пунчева, во вторник од 10:00 до 14:00 часот.

Редовна практика е менување на корисничките лозинки барем еднаш во текот на студиската година. Благодарам на Вашето разбирање.

Поздрав и успешен почеток на новата студиска година,

Васе Тушевски