Новости и Соопштенија

Известување за одржување презентација од страна на Израелската школа за пилоти

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за одржување презентација од страна на Израелската школа за пилоти
by Невена Цонева - Thursday, 16 June 2016, 1:12 PM
 

Почитувани,

Се покануваат сите дипломирани студенти на МИТ Универзитет Скопје на презентација од страна на Израелската школа за пилоти, која ќе се одржи на ден 20.06.2016 година (понеделник) со почеток во 11:00 часот во просториите на Домот на Армијата на Република Македонија (Центар, ул. Македонија, зад Спомен куќата на Мајка Тереза).

 Со почит,

МИТ Универзитет Скопје