Новости и Соопштенија

Распоред за јануарска испитна сесија во академската 2015/2016 година

 
 
Picture of Невена Цонева
Распоред за јануарска испитна сесија во академската 2015/2016 година
by Невена Цонева - Friday, 15 January 2016, 2:24 PM
 


Почитувани,

Распоредот за јануарската испитна сесија (18.01. - 22.01.2016 година) во академската 2015/2016 година е следен:

Ви посакуваме успешна сесија


(Edited by Admin User - original submission Friday, 15 January 2016, 10:22 AM)

(Edited by Admin User - original submission Friday, 15 January 2016, 11:05 AM)