Новости и Соопштенија

ЗАВЕРКА НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР

 
 
Picture of Драгица Трајковска
ЗАВЕРКА НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР
by Драгица Трајковска - Wednesday, 29 May 2024, 2:24 PM
 
Почитувани студенти, Ве информираме дека заверката на летен семестар ќе се врши во период од 10.06.2024 – 14.06.2024 година. Потребно е сите студенти да пополнат семестрален лист за заверка на семестар во службата за студентски прашања со приложена уплатница (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 12:00 - 15:00 часот. Ве замолуваме за ажурност и редовност за заверка на летен семестар, со цел непречено одвивање на Вашиот академски статус. Со почит, МИТ Универзитет