Новости и Соопштенија

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ГЕРМАСНКИ ЈАЗИК 1

 
 
Picture of Елеонора А.
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ГЕРМАСНКИ ЈАЗИК 1
by Елеонора А. - Wednesday, 19 February 2020, 10:10 AM
 


Почитувани студенти,

Сите предавања по предметот Германски јазик 1 на Економскиот факултет, ќе бидат преместени за петок од 08:30 часот. За сите дополнителни информации обратете се на службата за студентски прашања на МИТ Универзитет.