Новости и Соопштенија

АВГУСТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

 
 
Picture of Кире Бабаноски
АВГУСТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Кире Бабаноски - Tuesday, 20 August 2019, 12:22 PM
 

Се известуваат студентите дека пријавување испити за августовска вонредна испитна сесија е во периодот 22-23.08.2019 година, а августовската испитна сесија ќе се одржи на 27, 29 и 30.08.2019 година.

Ви посакуваме успех во испитната сесија.