Новости и Соопштенија

Известување за термини за полагање во јулска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини за полагање во јулска испитна сесија
by Admin User - Tuesday, 3 July 2012, 4:47 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини за полагање во вонредната јулска испитна сесија:
  • Сите испити кај лектор м-р Анка Веселинова: 16.07.2012 година, 9:00
  • Сите испити кај проф. д-р Маријан Стевановски: 04.07.2012 година, 12:00
  • Сите испити кај м-р Ана Доневска Тодорова: 04.07.2012 година, 11:00
  • Сите испити кај доц. д-р Владо Велковски: 04.07.2012 година, 10:00
  • Сите испити кај проф. д-р Цане Чапрагоски: 04.07.2012 година, 10:00
  • Сите испити кај м-р Наталија Пулејкова Радеска: 04.07.2012 година, 13:00
  • Сите испити кај проф. д-р Марула Николоска: 06.07.2012 година, 13:00

Ви посакуваме успешна сесија

МИТ Универзитет