Новости и Соопштенија

Распоред за јануарска вонредна сесија, 2012/2013 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за јануарска вонредна сесија, 2012/2013 година
by Admin User - Monday, 14 January 2013, 10:32 AM
 
Почитувани,

Распоредот на термини за полагање во јануарската вонредна сесија за академската 2012/2013 година, по факултети е следен:

За останатите термини за полагање консултирајте ги предметните професори.

Ви посакуваме успешна сесија

МИТ Универзите - Скопје