Новости и Соопштенија

Известување за сите апсолвенти на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите апсолвенти на МИТ Универзитет
by Admin User - Monday, 19 April 2010, 11:21 AM
 
Почитувани апсолвенти,

Фотографирањето за апсолвентското табло ќе се одвива по следниот распоред: 20.04.2010 година, од 15:00 до 19:00 часот - Факултет за менаџмент - редовни и вонредни студенти
21.04.2010 година, од 15:00 до 19:00 часот - Факултет за компјутерски науки и технологии - редовни и вонредни студенти

Фотографирањето ќе се одржи во просториите на Фото Мите Студио, ул. Партизански одреди 21, Скопје, инфо тел: 070 247 - 334, 075 246 - 334, 070 305 - 138, 02/3134 - 507

Студентска служба
МИТ Универзитет