Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за Компјутерски науки и Технологии

 
 
Picture of Огнен Спироски
Известување за студентите од МИТ Факултет за Компјутерски науки и Технологии
by Огнен Спироски - Thursday, 17 February 2011, 1:08 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека испитите за предмети водени од асс. Васе Тушевски,
ќе се одржат во Вторник, во 17:30 часот.

Се извинуваме за било какви непријатности поради оваа промена на термините.