Новости и Соопштенија

Известување за неработен ден

 
 
Picture of Admin User
Известување за неработен ден
by Admin User - Tuesday, 19 May 2009, 11:45 AM
 
Се известуваат сите студенти и вработени при МИТ Универзитет дека според законот за државни празници, понеделник, 25.05.2009 година е неработен ден.

Стеудентска служба
МИТ Универзитет