Новости и Соопштенија

Известување од МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера

 
 
Picture of Admin User
Известување од МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера
by Admin User - Tuesday, 27 May 2014, 11:12 AM
 
Почитувани,

Сите студенти кои уредно ги посетиле обуките организирани од страна на МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера во соработка со останатите државни институции и невладини организации, можат да дојдат во четврток (29-ти мај) и петок (30-ти мај) во работно време и да си ги подигнат сертификатите.
За дополнителни информации контактирајте го одговорното лице доц. д-р Дори Павлоска Ѓорѓиеска.

Ве очекуваме,
Тимот на МИТ Центар за квалитет и развој на кариера