Новости и Соопштенија

МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА

 
 
Picture of Елеонора А.
МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА
by Елеонора А. - Tuesday, 3 March 2020, 10:17 AM
 


Почитувани студенти,

 Ве информираме дека има промени во АКАДЕМСКИОТ КАЛЕНДАР за мартовскиот испитен рок и тоа:


Пријаување на испити во мартовска испитна сесија почнува од 02.03.2020 - 06.03.2020 година

Полагање на испити во мартовска испитна сесија почнува од 23.03.2020 - 27.03.2020 година

Ве молиме запазете ги роковите за пријавување на испитите.