Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Wednesday, 27 April 2011, 10:01 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека колоквиумот по предметот Градежни конструкции - Градежна физика кај проф. Петар Николоски наместо во четврток, 28.04.2011 г., ќе се одржи идниот четврток, 05.04.2011 г., во 18:00 часот.

МИТ Факултет за архитектура