Новости и Соопштенија

Известување за колоквиумска недела и февруарска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за колоквиумска недела и февруарска испитна сесија
by Admin User - Monday, 15 December 2008, 9:35 AM
 
Се известуваат студентите на МИТ Универзитетот дека колоквиумската недела за вторите парцијални испити ќе биде:
  • од 19.01.2009 год. до 26.01.2009 год.
Февруарската редовна испитна сесија ќе биде:
  • од 02.02.2009 год. до 15.02.2009 год.
Пријавувањето на испитите за Февруарската испитна сесија ќе биде:
  • од 12.01.2009 год. до 26.01.2009 год.

Од
Студентска служба
на МИТ Универзитет