Новости и Соопштенија

Известување за вториот колоквиум по предметот Метеорологија

 
 
Picture of Admin User
Известување за вториот колоквиум по предметот Метеорологија
by Admin User - Monday, 18 January 2010, 10:26 AM
 
Почитувани студенти,

Колоквиумот по предметот Општа метеорологија со климатологија и глобални климатски промени ќе се одржи во петок, 22.01.2010 година од 8:00-10:00 часот.

МИТ Универзитет