Новости и Соопштенија

Известување за предавање на Факултетот за психологија

 
 
Picture of Admin User
Известување за предавање на Факултетот за психологија
by Admin User - Monday, 15 December 2014, 12:55 PM
 
Почитувани,

Во среда, 17.12.2014 год., во Предавална 1, во 12,30 часот, гостински предавачи ќе бидат м-р Александар Ковилоски и м-р Ивана Стоименовска, психолози во КПД Идризово, на тема „Анализа на криминалната личност и идејата за ресоцијализација во затвор“.
Поканети се сите студенти на МИТ Универзитет, а посебно студентите од сите семестри на Факултетот за психологија и Факултетот за безбедност, криминологија и финансиска контрола.

МИТ Факултет за психологија