Новости и Соопштенија

Известување за студентите на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси
by Admin User - Thursday, 3 June 2010, 9:35 AM
 
Почитувани,
Се известуваат сите студенти од Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси дека во петок, 04.06.2010 година во 12:30 часот , ќе имаат состанок со деканот на факултетот, проф. Илија Насов, на кој ќе се договорат околу студентската пракса.

Проф. Илија Насов