Новости и Соопштенија

Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - Распоред за мартовска испитна сесија

 
 
Picture of Дарко Данилоски
Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - Распоред за мартовска испитна сесија
by Дарко Данилоски - Monday, 25 March 2019, 9:02 AM
 

Распоред за мартовска испитна сесија Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија. 2018/2019