Новости и Соопштенија

Гостинско предавање на тема „Социјално претприемништво“

 
 
Picture of Невена Цонева
Гостинско предавање на тема „Социјално претприемништво“
by Невена Цонева - Monday, 27 February 2017, 10:49 AM
 

Почитувани,

Согласно програмата за размена на наставен кадар помеѓу МИТ Универзитет и Економскиот факултет на Универзитетот Свиштов, Р. Бугарија, предавање на тема: „Социјално претприемништво“ ќе одржи проф. д-р Венелин Терзиев.

Место: МИТ Универзитет – објект Сити Галери, aмфитеатар 1.

Време: 01 март 2017 (среда), почеток во 11:00 часот.

Влезот е  слободен.