Новости и Соопштенија

Известување за промена на термин на јунска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за промена на термин на јунска испитна сесија
by Admin User - Thursday, 13 June 2013, 11:55 AM
 
Почитувани студенти,

Поради скратена работна недела (неработен ден во петок, 21.06.2013) и тековните обврски за проверка на секое студентско досие (подетално во претходното известување „Увид во досие!“), јунската испитна сесија се одложува за периодот од 24.06.-28.06.2013 година.

Со почит,

Студентска служба
МИТ Универзитет