Новости и Соопштенија

Прв академски час

 
 
Picture of Admin User
Прв академски час
by Admin User - Monday, 1 October 2012, 10:56 AM
 
Почитувани колеги,

Ве покануваме на свечена церемонија по повод првиот академски час за академската 2012/2013 година, во Понеделник, 08.10.2012 г., во 10:00 часот, во амфитеатарот при МИТ Универзитет, Скопје.

Ви посакуваме успешен почеток!
МИТ Универзитет