Новости и Соопштенија

ITIL v3 сертификација

 
 
Picture of Васе Тушевски
ITIL v3 сертификација
by Васе Тушевски - Tuesday, 14 September 2010, 11:01 AM
 
Почитувани студенти,

Ве замолувам сите коишто сте заинтересирани за обука и полагање на ITIL v3 Foundation и стекнување на сертификат, најдоцна до 15.09.2010 до 18.00 часот да ми испратите порака на следната електронска адреса:
vase.tusevski at mit.edu.mk
Во интерес на зголемувањето на квалитетот на информатичките услуги во Макединија, ИТСМФ Македонија и МИТ Универзитет на студентите на МИТ Универзитет коишто го имаат ислушано и положено предметот Управување со информатички услуги, овозможуваат ITIL v3 Foundation обука и сертификација по достапна цена.

Однапред благодарам на Вашата соработка,
Васе Тушевски
МИТ Универзитет